Hvem sin partyflåte er dette?

IMG_1415-003Nå har Statens vegvesen koblet inn politiet for å få den fjernet fra flytebryggen på Halhjem.

 

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Som vi skrev tidligere i uken, ligger det flere båter og en partyflåte ulovlig ute ved Halhjem fergekai.

Både den store kaien hvor det ligger en skøyte og en cabincruiser, og den lille flytebryggen hvor det ligger en partyflåte, er Statens vegvesen sin eiendom.

– Vi kan ikke gjøre noe med dette siden det er Statens vegvesen sin eiendom, sier havneansvarlig i Os kommune, Gitle Smaadal til NyttiOs.com.

Han har vært i kontakt med kaiansvarlig i Statens vegvesen.

– Han bekrefter at dette er Statens vegvesen sine kaier, og at de er i gang med en prosess for å få fjernet båtene og flåten. De har og henvendt seg til politiet i Os, sier Smaadal.

Smaadal forteller og at båter som blir liggende ved flytebryggen kan lage problemer for brannvesenet hvis de skal ut med mye utstyr.

– Vi har opplevd noen ganger at båter har blitt liggende i lengre tid på den siden hvor vi har båten vår «Unik». Det lager problemer for oss når vi må raskt ut med båten, sier Gitle Smaadal.

Les også: – Fant ut at det var på tide å flytte flåten

NyttiOs kjenner til at politiet vet hvem som eier skøyten. Men er det noen som føler seg truffet når det gjelder partyflåten, bør de nok ta tak og få fjernet den ganske raskt, for å slippe unna og måtte betale dyrt for å ligge i lang tid ved en kai som er beregnet for av- og pålessing.

Torsdag kveld ble flåten flyttet fra flytebryggen.

Brannvesenet og Os Rotary sin båt nærmest i bildet. FOTO: Jan Petter Svendal