Samler inn penger til vanskeligstilte

14051585_1802638939967741_2628430335607539105_nVed å sykle Norge får de oppmerksomhet rundt sitt engasjement for vanskeligstilte.

 

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

25. juli la en gjeng med sykkelentusiaster ut fra Nordkapp. I løpet av en måneds tid har de syklet seg nedover mot Lindesnes som er endestoppet på søndag 21. august.

De sykler under paraplyen Trade for Hope, og har et brennende ønske om å bidra med hjelp til vanskeligstilte.

«Hovedmål er arbeid til de som faller utenom alle andre muligheter og omsorg for barn. Nå utfordrer vi deg til å støtte vår sykkel-aksjon. Ved kjøp, SMS aksjon, engasjement på sosiale medier, eller ved å trø noen mil sammen med oss. Vi trenger deg på Trade for Hope-laget», skriver de på sin nettside.

Les bloggen deres her!

På ferden har de og vært innom Os.

Torsdag 18. august syklet de fra Bergen til Stord, og da med innlagt stopp på Amfi Os.

– Traff en gjeng med sprekinger som hadde syklet fra Nordkapp. De hadde et pitstopp på Amfi Os, før ferden mot Lindesnes fortsatte, sier osingen Valter Midtsæter i en melding til NyttiOs.com.

På turen videre fra Os fikk de med seg tre friske ben.

«Fra Os fikk vi med Egil, Sven Magne og Adil fra Friskt Alternativ i Stavanger. Trivelige folk, som vi er veldig glad for at blir med oss helt til Lindesnes. Endelig en skikkelig peloton – med friske ben og nye samtalepartnere», skrivere de på bloggen.