Arne legger siste hånd på verket

IMG_1277-2Og lørdag blir den nye scenen i gallerihagen i Solbakken offisielt åpnet.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

De siste ukene har Arne Mæland stått på for å bli ferdig med en ny utendørsscene i kunsthagen til Galleri Solbakkestova.

– Når ungdommen forteller at de skal ha arrangement i hagen på lørdag, er det bare å få lagt på plass de siste steinene, sier kunstner Arne Mæland til NyttiOs.com torsdag ettermiddag.

13880316_1071875816198820_7646578370198498587_nOg det er sønnen Vidar Bratlund Mæland med venner han viser til, for de legger opp til en jamboree (sammenkomst) lørdag ettermiddag.

– Vi hadde lyst å lage en liten tilstelning i Solbakken, så lørdag blir det en liten happening med familie og ellers de som har lyst til å komme, sier Vidar Bratlund Mæland til NyttiOs.com.

Hva skjer lørdagen?

– Planen er å innvie den nye scenen i kunsthagen, men hvis været blir dårlig flytter vi inn i galleriet. Vi skal ha en minikonsert, og får besøk av blant annet Kurt Ove Mæland, Eirin Røykenes, Jan Haaland med noen musikere og Grete Just Olsen, sier han videre.

Lørdag klokken 16 starter det, og ut fra værvarselet ser det ut til at de kan bli oppholdsvær, og da blir det jo innvielse av den nye flotte utescenen.

– Alle som har lyst til å ta del i dette er velkommen. Vi serverer kaffe, saft og litt å bite i, avslutter Vidar Bratlund Mæland.

IMG_1273