To personer havnet i sjøen

img_0180En gikk rundt med kajakk. Den andre var overstadig beruset og falt mellom bryggen og en båt.


Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

I 13-tiden fredag fikk Vest politidistrikt melding om at en person hadde gått rundt i sjøen utenfor Solstrand hotell og bad.

– Hotellet meldte om at en britisk turist hadde gått rundt i sjøen med kajakk et par hundre meter utenfor hotellet. Det kom en båt til for å hjelpe turisten, men de hadde problemer med å få ham opp i båten.

De fikk ham etterhvert opp av sjøen.

– Han hadde ikke svelget vann og var heller ikke så nedkjølt, så det gikk heldigvis bra, sier operasjonsleder ved Vest politidistrikt til NyttiOs.com.

Les også: Stjålet bronseskulptur dukket opp igjen 

Mann reddet av ungdom
I 19-tiden fredag fikk politiet melding om at en mann i 70-årene hadde falt i sjøen i Os havn.

– Mannen falt i sjøen mellom brygge og båt. En mann i 30-årene var snarrådig og hoppet etter. Han fant mannen med hodet under vannet. Han fikk holdt hodet over vannet, mens andre kom til og fikk hjulpet de på land, sier operasjonsleder.

Mannen kviknet raskt til og var litt aggressiv.

– Mannen var overstadig beruset, og var litt aggressiv da han kom til hektene. Han ble tatt hånd om og sjekket, og skal ikke ha vært veldig nedkjølt.

Flere bortvisninger
Politiet i Os tok hånd om flere utagerende personer i løpet av natten.

– Det var noen tilfeller av ordensforstyrrelser. Totalt fire personer ble bortvist fra sentrum i løpet av natten.

– Det ble og meldt om høy musikk fra en båt i havnen i 05.30-tiden. Patruljen snakket med tre karer som var i ferd med å avslutte festen, og de lovet å dempe musikken.