Super stemning på Osfest

IMG_0892-2Men det tok ikke helt fyr.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

BILLEDSERIE I BUNN AV SAKEN!

Fredagskvelden ble innledet på storscenen med Vamp, og de gjorde som vanlig jobben sin med stil, og til stor glede for et ganske stort publikum.

Nummer to ut var Frode Alnæs. Han var først på cruise på Bjørnefjorden ombord i MS Midthordland. Og rapportene fra den turen var veldig gode.

– Har fått tilbakemelding fra noen av de som var på båten, om at Frode Alnæs gjorde en kjempejobb og laget godt stemning, sier Tor Egil Hylland i Osfest.

Også på storscenen fredag kveld laget Frode Alnæs god stemning, ja han klarte til og med å få osingene med seg, og fikk de i tillegg litt nærmere scenen.

IMG_0776Men da Suzanne Vega entret scenen, var de trukket seg tilbake igjen, og noen hadde og trukket seg ut fra arenaen.

Men de som var der fikk oppleve en Suzanne Vega som har stemmen i behold, og som serverte både en del låter av nyere dato, helt nye låter som kommer på plate i oktober, og selvsagt avsluttet hun med klassikerne Luka og Tom`s diner.

Det var et forholdsvis rolig program Suzanne serverte, men hun er en kunstner, og leverte kvalitet.

IMG_090380-talls ikonet Nik Kershaw gikk på scene like før klokken 23, og han kjørte på fra første stund, selvsagt både med låter av nyere dato, men også det mange ventet på, Human Racing, The Riddle og Wouldn’t It Be Good.

Sist ut fredagskvelden var Odd Nordstoga. Og han kan mer enn bare å spille rolige låter, regner med at han leverte full trøkk når klokken hadde passert midnatt.

IMG_0741Vi hørte han spille et par låter på lydprøven tidligere på dagen, og da hørtes det veldig bra ut.

NyttiOs tror at et sted mellom 1500 og 2000 var innom arenaen på det meste fredag kveld.

Og lørdag fortsetter Osfest med et skikkelig sirkus. Klokken 13 spiller Marcus og Martinus opp på storscenen, og over 5000 mennesker har meldt sin ankomst. Portene åpner allerede klokken 11.

– Det blir spennende med så mye folk, men vi har en god plan, så det går nok greit, sa Tor Egil Hylland, fredag kveld.

– De var på vei fra Trondheim til Flesland fredag kveld, og på flyplassen skal det ha vært ville tilstander, sier Ole Reiner Berg-Olsen til NyttiOs.com.

Men de skal ikke bo i Os.

– Det turte vi ikke, sier Berg-Olsen.