Marcus og Martinus leverte

IMG_0958-3Men det var Samantha J som fikset de villeste hylene. BILLEDSERIE!

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Godt over 5000 små og store var samlet på arenaen til Osfest da Marcus og Martinus kjørte i gang klokken 13, og overraskende nok, så det ut til å være plass til noen tusen til.

Da musikken startet og det ble blåst ut røyk fra scenekanten, begynte også de ivrigste å hyle av glede, endelig skulle de få oppleve sine store idol på nært hold.

Og de to guttene leverte den ene kjenningen etter den andre, før de også introduserte Samantha J, og kjørte på deres siste singel.

Deretter fikk Samantah J kjøre et par av sine egne låter. Hun oppfordret også arenaen til å skrike, først venstresiden, så de i midten og så høyresiden. Og hun avsluttet med å få hele arenaen til å hyle dagens desidert største hyl.

Hun fortalte også at dette var hennes siste opptreden med Marcus og Martinus i denne omgang.

Marcus og Martinus kom selvsagt inn igjen, og de hadde mye mer å gi. Etter en god time var det over, og det virket som folket var fornøyd.

NyttiOs fikk med seg konserten fra hagen til familien Lyssand like ved arenaen, sammen med politiet og en del familiemedlemmer. Der fikk vi perfekt utsikt til scenen og folkehavet, servering av kaffe fikk vi også.

I skrivende stund fortsetter Osfest med konserter i Vip-teltet, og klokken 18 braker det løs med DONKEYBOY, SIGVART DAGSLAND, THEHOLY GHOSTS (UK), NEIL FINN (NZ) og MIKE & THE MECHANICS(UK) på storscenen.