Kaptein Knurr premiere

13344752_1105617176163814_1039528141487796605_nDu trenger ikke reise til Kristiansand for å oppleve spenning, magi, mystikk og humor på et høyt nivå.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

I dag torsdag 28. juli klokken 21 er det klart for premiere på sommerens store familieforestilling i gamle Bergen, Kaptein Knurr og Mareminemysteriet.

I seks år på rad har Kaptein Knurr herjet i Bergen, men i fjor ble det ingen forestilling grunnet dårlig økonomi, men i år er han altså tilbake med forestillinger i gamle Bergen frem til 13. august.

Kaptein Knurr og Mareminemysteriet er en av Bergens største frie teateroppsetninger, og Bergens eneste utendørs familieforestilling.

Du trenger rett og slett ikke reise til Kristiansand for å oppleve spenning, magi, mystikk og humor på høyt nivå.

Forestillingen varer i to timer inkludert et kvarters pause.

Historien om Kaptein Knurr
Mestertyven Kaptein Knurr er ubåtkaptein og en beryktet skurk. 
Nå er han på jakt etter Poseidons Perle sammen med sine to gode hjelpere Lodin med Leppo og Luske-Ludvig. Poseidons Perle gir stor makt til den som har den, fordi den gjør at man kan se inn i fremtiden.

 Lille Baldrian fra det blåkledde Havhuldrefolket bor på en av de usynlige øyene. En dag finner han et kart i fjæra, kartet som viser veien til Mareminehållet og perlen. Kartet har en av kaptein Knurrs hjelpere mistet ut av ubåten, og dette kartet må Kaptein Knurr ha tilbake. Dermed er jakten i gang! Men det de ikke vet, er at perlen bevoktes av den onde Maremine-Heksen ……!

Gamle Bergen forvandles til en liten by på De usynlige øyene, og danner rammene for denne fantastiske teateroppsetningen. Med storslått scenografi skapes det et magisk univers, og det er duket for humor, spenning, action, magi og musikk for både små og store. Denne spennende og magiske familiemusikalen spilles utendørs på kveldstid, og vil gi barn og voksne en uforglemmelig sommeropplevelse i kveldsskumringen!