Sjekk hvordan hunden har det hjemme via mobilen

photo-watchliveHensikten med Canary er at du raskt og enkelt kan sjekke om alt står bra til hjemme når du selv er ute av huset.

 

(NyttiOs på Facebook)
Canary er en alt-i-ett sikkerhetsløsning til hjemmet som du styrer med mobiltelefonen din. Den stilige og kompakte dingsen består av et HD-kamera med nattsynsfunksjon, bevegelsessensor, HD-lyd, 90 decibels sirene, samt sensorer som måler luftkvalitet, temperatur og luftfuktighet.

Flesteparten av Canary-eierne i USA, der Smart Home-kameraet har vært på markedet en liten stund, bruker faktisk kameraet aller mest til å se til husdyrene sine. Står hunden din og uler når du er borte? Koser katten seg på kjøkkenbenken dagen lang?

Kameraet fanger opp alt fra frekke innbruddstyver og uforsiktige postbud til fallende juletrær og fugler som har forvillet seg inn i huset. Videoopptakene lagres i inntil 30 dager mot en fast månedsbetaling – eller i 12 timer gratis.

 Canary måler også luftkvalitet, og gjenkjenner luftforurensning som isobutan, hydrogen, metan, etanol, karbonmonoksid, sigarettrøyk og stekeos. Dermed vet du når det er på tide med en skikkelig gjennomlufting.

Smart Home-kameraet er enkelt å installere, sette opp og betjene fra mobilen (fungerer både på Android og iOS).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s