Hele skolen var på isen

IMG_6073Partytelt, aggregat, musikk, griller og ikke minst mer enn 300 glade barn. For en humørfylt dag det ble på isen.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Av og til får skole være skole, for eksempel denne torsdagen. I dag dro nemlig både lærere og elever på Kuventræ skule på Banktjørna for å kose seg.

– Alle klassene har vært en tur på isen i løpet av uken, men i dag har hele skolen vært samtidig, og det har vært en fantastisk flott dag. Fysisk aktivitet er viktig, og det har vi alle fått til gangs i dag, sier rektor Olav Røttingen til NyttiOs.com.

Da NyttiOs kom ned på Banktjørna i 13-tiden, så var det nesten svart av barn og unge på isen.  I tillegg til over 300 elever og lærere fra Kuventræ skule, var det også elever fra ungdomsskolen på Os, og fra videregående skole.

Og NyttiOs trengte ikke jobbe hardt for å få tak i fotoobjekter. Den ene glade eleven etter den andre, kom bort og spurte om vi ikke kunne ta bilde når de sto på skøyter

Klar for kamp på isen. FOTO: Jan Petter Svendal

Hva har dere gjort på i hele dag?

– Vi har stått på skøyter, grillet pølser og marshmallows og hatt det gøy, sier en av elevene som går i sjetteklasse på Kuventræ skule.

Også lærerne så ut til å kose seg, selv om ikke alle fikk prøvd skøytene på isen.

– Det har vært en flott dag, og elevene har vært veldig greie å ha med å gjøre. Det har vært en veldig humørfylt gjeng her nede, sier en av lærene til NyttiOs.com.

Og mens de boltret seg på og ved isen, kunne de og lytte til musikk, takket være strøm fra et aggregat som var kommet på plass.

– Dette er det fellesskapet som har fått på plass, sier lærer Heine Øvredal, og smiler lurt.