Ny gitar, ny låt og nyinnspilt video

IMG_2031-2NyttiOs fikk være med Hans Marius Johnsen på «unplugged» videoinnspilling blant pukkstein, stål og betong. SE VIDEO!

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

Musiker Hans Marius Johnsen (18) fra Øyane er mildt sagt hekta på gitarer. Han har etterhvert en stor samling, og en av de feteste hentet han for bare et par uker siden.

– Jeg har 14 gitarer i samlingen min og alle har forskjellig lyd.

Den nyeste gitaren hentet han i Haugesund for to uker siden.

– Det er en Martin DC Aura 2007 gitar som bare er produsert i noen få eksemplarer, og den er bare helt fantastisk. Dette er en av de flotteste gitarene fra Martin, sier en stolt Hans Marius Johnsen til NyttiOs.com.

img_0567Spiller inn plate
Men Hans Marius spiller ikke bare alene. Sammen med bandet sitt som består av Jone Kuven, Kim Gulbrandsen og Kjetil Osablod Grønvigh, har de vært rundt og spilt en del i sommer.

– Vi har hatt mange gøye spillejobber i sommer, men fremover er planen at vi skal roe ned spillingen for å konsentrere oss om plateinnspilling.

– Vi skal spille inn deler av albumet i studio «Lyd i løo» i Øystese. Vi er i gang med prøveinnspilling i løpet av høsten. Vi kommer til å ta oss god tid for å få best mulig resultat. Noen låter er klare, blant annet «Chased» (se video) som blir tittelkuttet på platen.

Hvorfor blir det plateinnspilling i Øystese og ikke i Os?

– Vi ville et stykke vekk fra der vi vanligvis vanker for å kunne konsentrere oss helt og fullt om platen når vi går i studio, sier Hans Marius.

Spilte inn video
I helgen fikk NyttiOs.com være med Hans Marius Johnsen å spille inn video i det tomme lageret som Lidl satte opp i Ådnadalen.

Blant pukkstein, betong og stål spilte Hans Marius Johnsen låten «Chased» unplugged på sin Martin-gitar så taket nesten lettet. Se video under.