Hallo&Vin på Studio E39

Ta inn hele skjermen 30.10.2014 084556På samme dag som Halloween feires, inviterer Studio E39 til gresskarsuppe og visning av Hallo&Vin.

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

Heidi Tronsmo er musiker og skapende kunstner som sammen med komponist Glenn Erik Haugland driver nye og spennende Studio E39 på Haugland i Os (Larsavegen 4). De to har bak seg en lang rekke musikksceniske produksjoner og har blant annet markert seg med forestillingen HavFest som var åpningsforestillingen til Oseana Kunst og Kultursenter.

Sammen med medkomponist og en-kvinnes-orkesteret (datter) Ragnhild Tronsmo Haugland, inviterer Heidi Tronsmo til en voksen feiring av Halloween – uten kunstige tilsetningsstoffer, på Studio E39 fredag 31. oktober klokken 20.

«Forestillingen Hallo&Vin kan best beskrives som en asossiasjonsrekke som sveiper innom tidligere liv, identitet og poteter. Og gresskar. Og squash?

Gjennom Heidis ord, musikk og bilder fører hun oss fra land til land, øst til vest, nåtid til fortid og fra de levende til de døde. Kanskje noen sier hallo fra den andre siden?», skriver arrangørene om forestillingen.

Minne om de døde står også sentralt i Hallo&Vin.

«Heidi tar i den forbindelse med en musikalsk sekvens hun har gitt navnet Rekviem for rustne sjeler. Forestillingen innholder også 3. del av Heidis potet-triologi, en serie performancer der hun filosoferer over norsk identitet knyttet opp mot grunnlovsjubileet».

Gresskarsuppe laget av gresskar fra egen hage er inkludert i inngangsbilletten på kr. 150. Det blir anledning til å kjøpe vin og øl.

«Studio E39 er et nytt møtested for nye idéér, ny musikk, tekst, bevegelse, samtaler og scenekunst».