Lanserte TV Bra hos Os Asvo

SetWidth480-DSC-0535Tv-kanalen ble lansert med brask og bram og ordførerbesøk hos Os Asvo AS denne uken.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

Fredag 3.oktober lanserte TV BRA (www.tvbra.no) Hordalands første nett-tv kanal for og av personer med utviklingshemming.

– TV BRA er et prosjekt, støttet av Ekstrastiftelsen. Vi er en del av Nordnes Verksteder i Bergen. Målet er å skape spennende arbeidsplasser for personer med utviklingshemming innen  journalistikk og tv-produksjon. Her skal målgruppen få komme til orde og bidra til at personer med utviklingshemming kan få en større plass i samfunnet her vest, sier Camilla Kvalheim som er redaktør og prosjektleder i en pressemelding.

I forbindelse med lansering av tv kanalen, er redaksjonen ut på en liten reportasjetur i Hordaland, blant annet til Os.

– Formålet med turen er tosidig; vi ønsker at mange skal få bli kjent med TV BRA og hva vi står for, samtidig ønsker vi å lage reportasjer fra distriktet til vår nettside. Dette synes vi er en fin måte å markere at TV BRA skal bli til glede for alle i Hordaland!

SE INNSLAG OG BILDER FRA LANSERINGEN PÅ OS!

Lanseringsfest hos Os Asvo
Onsdag 8. oktober var TV BRA på besøk hos Os Asvo AS, først på formiddagen for å filme og lage intervjuer, og senere på dagen hadde de lanseringsfest for tv kanalen hvor ordfører Terje Søviknes fikk stå for avdukingen.

«Festen fant sted hos OS Asvo A/S – der selveste ordfører, Terje Søviknes, kom for å kaste glans over begivenheten. Tilstede var alle som jobber ved Os Asvo, inviterte gjester fra bofellesskap og dagsentre. Etter avduking, var det pølsefest og alle fikk anledning til å se på nettsiden», skriver TV BRA på sin nye nettside.