– Mann slo hull i veggene

IMG_9883Politiet fikk også melding om at en mann har blitt slått ved Essoen på Os.
Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

Politiet i Os har hatt en del å ta tak i i løpet av det siste døgnet.

Klokken 21.15 kom det melding om vinglete kjøring.

– En bil med hestehenger kjørte vinglete og skapte farlige situasjoner på Byvegen fikk vi melding om. Bilen ble stanset og bilfører blåste til null, sier vakthavende politibetjent ved Os lensmannskontor til NyttiOs.com.

Steinkasting på vinduer
I 22-tiden kom det melding om steinkasting mot hus i nærheten av Os sentrum.

– Patruljen var og snakket med huseier. Det ble også påtruffet noen ungdommer som var på vei hjem. Patruljen haffe en prat med disse før de fikk gå videre. Jeg kjenner ikke til om disse har erkjent å stå bak steinkastingen.

Fremmed mann kom inn i huset
Klokken 00.30 ringte en kvinne og fortalte at en fremmed og godt beruset mann hadde kommet inn i huset.

– Han skal ikke ha gjort noe med kvinnen eller tatt noe. Han kunne ikke forklare hvorfor han var der. Han ble fulgt hjem til bopel.

Slått ved Essoen
Like før klokken 04 kom det melding om at en mann hadde blitt dradd rundt hjørnet på Essoen av to ukjente menn.

– Mannen skal ha blitt presset mot veggen og ha blitt slått. Han var lettere skadet og ble kjørt til legevakten for en sjekk. Patruljen var opptatt i annet oppdrag da meldingen kom. Fornærmede vurderer å anmelde hendelsen.

– Slo hull i veggene på bopel
Omtrent samtidig som hendelsen på Essoen fant sted, var politiet ute på melding om at en mann hadde slått hull flere steder i veggene på en bopel.

– E n kvinne meldte fra om at mannen slo hull i veggene flere steder innendørs. Han skal ikke ha vært voldelig mot kvinnen. Mannen ble kjørt til Bergen og satt i fengslingforvaring. Vi har opprettet sak og mannen vil bli avhørt i løpet av dagen, sier vakthavende politibetjent ved Os lensmannskontor til NyttiOs.com.