Klar for semifinalen i Idol!

10645278_645521748895589_2067995546238721198_nFlere tusen påmeldte til Idol har nå blitt til 40 semifinalister. Og blant disse finner vi osingen Fredrik Dahle Kristiansen.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

Tusenvis av håpefulle sangtalenter har gjennom årets «Idol»-sesong prøvd seg foran programmets fire dommere Tone Damli Aaberge (26), Kurt Nilsen (35), Esben «Dansken» Selvig (36) og Gunnar Greve Pettersen (32).

I dommerutvelgelsen har deltakerne sunget foran dommerne både som soloartister og i grupper, og de aller beste er plukket ut til å kjempe om seernes gunst i de direktesendte semifinalene.

Onsdag kveld fikk vi se dommerne plukke ut de som får være med i semifinalene.

Og deltakerne måtte virkelig vise hva de var gode for. En og en deltaker gikk frem og fremførte sin sang, mens de andre sto rundt som publikum.

Dommerne plukket ut 39 deltakere som får være med i de direktesendte semifinalene. Blant disse finner vi også Fredrik Dahle Kristiansen fra Søfteland. Han gjorde en strålende opptreden som dommerne likte godt.

HER SER DU FREDRIK SIN OPPTREDEN!

– Dette mener jeg må være det beste laget som har vært i en semifinale i Idol, sa Gunnar Greve da semifinalistene var klar.

Det skal være 40 deltakere i semifinalen, men siden ikke dommerne klarte å velge om Stian Bosdal eller Thomas Løvseth skulle gå videre, har de valgt at seerne skal ta dette valget.

– Vi har diskutert masse frem og tilbake, men vi blir ikke enige. Derfor blir det opp til seerne å bestemme hvem av dere som skal gå videre, sa dommer Tone Damli Aaberge (26) i onsdagens Idol.