– Forsøkte å svindle flere butikker i Os

Han ble først tatt på Rema 1000 på Flåten, men ikke lenge etter forsøkte han seg på ny svindel på Søfteland.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

Politiet fikk fredag i 16-tiden melding om at mannen som er en kjenning av politiet, forsøkte å svindle Rema 1000 på Flåten.

– Mannen stjal filmer fra butikken og gikk så til kassen for å prøve å få penger tilbake for filmene. Han ble avslørt og vil bli anmeldt, sier politibetjent Rune Fimreite.

– Han ble satt på bussen til Bergen, hvor han er hjemmehørende, men hoppet av på Søfteland. Der gikk han til tippeavdelingen hos Joker og forsøkte å svindle til seg et større beløp. Han ble avslørt og stakk fra stedet før patruljen kom, sier Fimreite.

– Patruljen var ute for å se etter ham, men han var forduftet. Mannen blir anmeldt av Joker, og vil bli fulgt opp av politiet, sier Fimreite.

– Trusler
I 17.40-tiden kom det melding om trusler på Søre Neset i forbindelse med en sivil tvist.

– To personer møttes i forbindelse med en tvist om penger. Den ene parten skal ha kommet med trusler. Den som truet ble bedt om å forlate stedet. De ble oppfordret til å ta kontakt med Forliksrådet for å finne en løsning på tvisten., sier Fimreite.

– Sendte truende meldinger
Natt til lørdag fikk politiet melding om at en mann hadde sendt truende tekstmeldinger til en eks.

– Mannen som var ruset ble hentet og kjørt til arresten i Bergen, sier Fimreite.

Patruljerte på Søfteland
Sist helg ble en avdeling i Nøtteliten barnehage rasert av noen ungdommer, derfor valgte politiet å patruljere i området natt til lørdag.

– Patruljen hadde en fotpatrulje i området i 03,30-tiden, men det var ingenting å slå ned på, sier Fimreite.