Arne Hjeltnes åpnet blueshelgen

Oppholdsvær og et par hundre mennesker på plass på Osøyro da Arne Hjeltnes åpnet Osøren Blues og Jazzfestival fredag ettermiddag. SE FLERE BILDER!

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

Det var Gunnar Nagell Dahl i festivalstyret som innledet fra scenen på Osøyro, da festivalen skulle åpnes, men han ga raskt scenen og mikrofonen til humorist, forfatter, og programleder Arne Hjeltnes.

– Jeg har åpnet mye, men ikke en bluesfestival, så da jeg ble spurt, var det ikke vanskelig å si ja, sa han.

Arne hadde selvsagt også med seg et dikt. Denne gangen dreide seg om dagen derpå, og med seg til å akkompagnere, fikk han Wolf Mail, som tryllet frem fine bluestoner til diktlesingen.

Den humoristiske fremføringen slo veldig godt an hos publikum, og Arne kunne dermed pent og pyntelig åpne den femtende Osøren Blues og Jazzfestival.

Arne Hjeltnes har ellers vært noen timer på Osøyro i ettermiddag. Han sto nemlig også på stand for Os Høyre.

– Det var først meningen at Erna Solberg skulle komme til åpningen, Men vi er uansett veldig fornøyd med at Arne Hjeltnes kunne komme, sier Gunnar Nagell Dahl til NyttiOs.com.

Etter åpningen på Osøyro inntok Wolf Mail scenen og spilte opp en fint knippe låter, mens et par hundre osinger sto pent og pyntelig og på trygg avstand og fulgte med.

Gunnar Nagell Dahl forteller ellers at de er godt i rute.

– Vi har solgt godt så langt og har dekket inn halvparten av budsjettet før vi er i gang, så det ser veldig bra ut, sier han.