Denne perlen kan bli din for 25 millioner

Holme på 6 mål, egen strand og bygningsmasse på 430 kvm ligger ute for salg i Strøno.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

Tjoholmen i Strøno er en av de flotteste fritidseiendommene i Os. Nå ligger perlen til salgs ute på finn.no. Prisantydningen ligger på 25 millioner kroner.

En øy på ca. 6 mål danner rammen rundt prakteiendommen. Eiendommen har totalt en bygningsmasse med bruksareal på 430 kvm fordelt på; hovedhytte med stort flott naust , gjestehytte og badehus.

«Eiendommen er beliggende i Vestlandets flotteste skjærgård, mellom Strøno og Eidsvika. Eiendommen har meget gode solforhold, med sol fra morgen til kveld. Store deler av den sjarmerende eiendommen er opparbeidet med hellelagte områder, kaier og plen. Tjoholmen har også en unik sydvestvendt sandstrand, hvor friskt sjøvann kan tas inn på flo, og lukkes etter behov. Her ligger også badehuset, hvor man kan nyte solnedgangen. Det er kai med gode dybdeforhold for større båter på eiendommen og 24 meter flytebrygge. Havneforholdene er meget gode, og adkomsten er enkel. Det er også en gjestekai i betong. Det er et par minutters båttur til øyen fra egen båtplass i Askvik».

Det er Herland Eiendom som har fått i oppgave å selge den fantastiske fritidseiendommen.