Blues i Vargasalen på Oseana

Lørdag kveld blir det blueskveld med Parchman farm stompers i Vargasalen på Oseana.
Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

Lørdag 3. november klokken 21.30 kan du få med deg nok en blueskveld i regi av Osøren Blues og Jazzfestival, men merk deg at denne gangen blir det i Vargasalen på Oseana.

Det er trioen Parchman farm stompers som spiller opp. Dette er et band med tre medlemmer som det oser erfaring av.

Olav Undeland burde være kjent for de fleste bluesinteresserte osinger. Han er en av de fremste utøverne av fingerpickin`blues her til lands. Siden debutplaten «So much trouble» i 2003 har han gjesta festivalen i Os mange ganger.

Eirik Bergene som tidlig gjorde seg kjent som en av de fremste på munnspill her i landet er også med i bandet. Munnspillferdighetene hans, kombinert med en kraftfull og velutviklet vokal, gjør han i dag til en av de mest spennende artistene på den norske bluesscenen.

Alex Pettersen som trakterer trommer, percusission og vaskebrett, startet karrieren sin i husbandet på Muddy Waters. Der fikk han spille med mange artister fra inn og utland, Louisiana Red, Junior Watson, Sven Zetterberg, Vidar Busk og Tad Robinson for å nevne noen. I dag spiller han med bluesband som Billy T Band og Joakim Tinderholdt, men laurdag er det altså Parchman Farm Stompers som gjelder.

Navnet Parchman Farm Stompers kommer fra det kjente fengselet i Mississippi hvor blant annet Bukka White satt inne på 1930-tallet.

Bandet startet i høst på et nytt album som kommer ut til neste år. Lørdag kan du altså oppleve Parchman Farm Stompers i Vargasalen på Oseana. Festivalen lover at dette blir en kveld det virkelig vil svinge.

Billettpris kr 150,-. Konsertstart ca. kl 21.30