Lanserer ny radio med direktesending på Amfi Os

I dag lanseres den landsdekkende kulturkanalen Radio Fjos med direktesending fra Amfi Os.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

De fleste radiostasjoner sender på FM båndet, men ikke Radio Fjos. Denne finner du på www.fjos.no. Med andre ord landsdekkende, eller for den saks skyld verdensdekkende, så lenge man har en datamaskin og internettilgang.

De siste ukene har kanalen vært på luften med musikk 24 timer i døgnet, men det har også vært noen prøvesendinger innimellom.

– Kanalen er en ren nettradio som åpner etter snøballprinsippet. Nå ruller vi, så ser vi hva som skjer, sier radiostemme og initiativtager
Frode Sirevåg.

Sirevåg lover god musikk og spennende programmer på kanalen fremover, men først blir det altså to timers direktesending fra Amfi Os i forbindelse med lanseringen av Radio Fjos.

– Vi åpner kanalen med en direktesending fra Amfi Os klokken 17:00 til 19:00. Radio Fjos skal være en folkelig kanal og det er da naturlig for oss, å starte blant folk, sier Frode Sirevåg.

For å lytte til nettradioen går du inn på www.fjos.no!

Radio Fjos er i hovedsak ledet av Frode Sirevåg og WT.

– Vi er i tillegg i dialog med flere kjente aktører som leverer radioprogrammer i forskjellige kategorier. Vi er åpen for flere aktører å bli med å utvikle Radio Fjos, sier Sirevåg.

– Målet vårt er å bli egnet for det offentlige rom. Venterom, kontorer, butikker, restauranter og  lignende, i tillegg til å være avslappende underholdning i hjemmet, avslutter han.