Knallstart på påsken

Sol fra skyfri himmel var ingen dum start på påsken i Eikedalen. Noen brukte dagen til høye og heftige hopp. SE FLERE BILDER!

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Det var kaldt på morgenkvisten både i lavlandet og til fjells på palmelørdagen.

– Det var minus 4 grader her oppe når vi begynte i morges, sier en av de som jobber i Eikedalen skisenter til NyttiOs.com lørdag.

Men minusgradene gjør absolutt nytte for seg, for det var faste og fine løyper og noen cm med nysnø som møtte folket som valgte ski i Eikedalen på lørdagen.

Utover dagen tok solen godt og gjorde det riktig så trivelig, selv om det var litt vind på toppene.

Borte ved Big Jumpen var det konkurranse på lørdagen. Det var skiutstyr butikken Dropp som arrangerte Big Air konkurranse i samarbeid med Bergen Freestyle. En fin gjeng med kjørere i flere aldersgrupper kjørte over det store og det lille hoppet flere ganger mens en jury fulgte med og plukket kjørere til finalen.

Det var mange kjørere som imponerte, men vinneren fikk vi ikke med oss, siden vi også var opptatt med å kjøre på ski i godværet.

Dagen i dag var strålende, men søndag er det meldt snøvær i fjellet og regn i lavlandet. Mandag og tirsdag er det meldt fint vær igjen og da er det nok en del som vil til fjells igjen.

Eikedalen skisenter har 90 cm med snø nede og 135 cm oppe, så det burde være mer enn nok snø til hele påsken.



|