Os beste skatepark er på plass

Lørdag ble elementene heist på plass. Søndag var det full rulle i Switch Halhjem Skatepark. SE FLERE BIDER!

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

For noen uker siden var betongdekket til den nye skateparken ved Halhjem barnetun ferdig og før helgen kom det flotte elementer for over 300 000 kroner.

– Vi holdt på hele lørdagen med å få heist på plass elementene og når vi var ferdig var det full rulle med unge skatere i parken, forteller Karl Ove Dahl som har vært med på hele den store dugnaden med å få realisert parken.

Takket være en solid dugnad fra flere frivillige på Halhjem, tippemidler, Os kommune, Lions og mange andre givere,  er skateparken blitt realisert.

Christoffer Werner fra Fysak var med å måle opp tomten for elementene, og han var også med på arbeidet med å plassere de lørdag.

Halhjem skatepark er på 360 m2 med gjerde rundt Planen er at det også skal komme på plass lys i anlegget i løpet av kommende høst.

Switch Skateklubb er nå med i Søre Neset IL. Skateklubben er nå også medlem i Norsk Organisasjon For Rullebrett (NORB). Organisasjonen  har som formål å ivareta skateres interesser, samtidig som de jobber for at skating skal anerkjennes som en positiv aktivitet.
Da NyttiOs var ute søndag formiddag var det stor aktivitet i den nye skateparken.

– Jeg var her i over 10 timer i går, og fikk prøve parken når de var ferdig. Den er blitt kjempebra, sier Lasse Dahl til NyttiOs.

Også mange av de andre unge som skatet i dag var klar på at parken er blitt veldig bra.

Selv om parken ligger på Halhjem, vil den nok helt sikkert komme til å trekke ungdommer fra hele Os ut der.

Men husk at skal du skate i parken, så er det HJELM PÅBUD!

“Switch er en skateklubb der det er god stemning, og alle er kamerater. Klubben ønsker å hjelpe folk til å utvikle seg som skatere og filmere, men det aller viktigste for Switch er at alle har det gøy og skater” skriver klubben på sine nettsider.

SE EN STØRRE BILLEDSERIE FRA PARKEN HER!