Her er det fremdeles vinter

I lavlandet er det begynt å bli vårlig, men i Eikedalen har det kommet noe nysnø og det er fremdeles skikkelig vinterlig. SE FLERE BILDER!

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

Selv om det har vært mye mildvær som og har ført til regn i fjellet, er det fremdeles bra med snø. I Eikedalen er det nå 130 cm nede og 190 cm oppe i fjellet.

De siste dagene har det kommet noen cm med nysnø der oppe og helgen har bydd på bra forhold og ganske bra vær.

Da NyttiOs var oppe søndag var det ikke så veldig mye folk i løypene, men alle heisene gikk og forholdene var ganske bra i løypene selv om det nå er ganske bløtt og blir en del oppkjørt.

Utenfor løypene lå det noen cm med urørt nysnø. Det var riktignok ikke pudder, men likevel flott og morsomt å kjøre i. Og når det ikke var så mange som kjørte utenfor, ble det desto bedre for oss som fikk nyte det.

– Jeg hadde ikke trodd at det skulle være så bra utenfor løypene her oppe i dag. Og når så få velger å kjøre i den urørte snøen, er det enda bedre, sa en østlending bosatt i Bergen til NyttiOs.com.

Det er med andre ord ikke noen grunn til å parkere skiene i boden ennå. Til helgen er det dessuten meldt om knallvær, og da er det nok mulig å sikre seg påskebrunfargen allerede før påsken er i gang.

Utover i uken vil Eikedalen være åpen som vanlig på dagtid, men det er litt mer usikkert når det gjelder kveldkjøringen.

«Det blir et svært varierende vær de kommende dager, og det er fremdeles usikkert når det blir åpent for kveldskjøring til uken. Blir det mildt på dagtid, er det svært vanskelig å preparere løypene på nytt mellom dag og kveldskjøring. Vi kommer derfor til å vurdere situasjonen dag for dag».