I dag var det slutt

Klokken 15 lørdag ettermiddag ble dørene lukket for godt hos Kleiven Kjøtt på Osøyro.

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

I vår tok Hans Anton Kleiven den tunge beslutningen å runde av butikken og produksjonen av kjøttvarer. Etter 36 år er det i dag siste åpningsdag for Kleiven kjøtt og delikatesse på Osøyro.

– Det har vært tøffe uker etter at vi tok beslutningen om å runde av bedriften, men vi valgte å gjøre det nå. Det hadde blitt for hardt for oss å fortsette slik vi har gjort i mange år, sier Hans Anton Kleiven til NyttiOs.com.

-Ingen tar over
Det har vært snakket om at andre ville overta driften?

– Vi har hatt noen interessenter, men dette har ikke blitt til noe. Det er ingen som overtar her når vi i dag stenger av, sier Kleiven.

Hva gjør dere når dørene lukkes i ettermiddag?

– Da begynner vi arbeidet med å avvikle. Vi kommer til å bruke sommeren på dette arbeidet, men håper det blir tid til en ferieuke i båten. Mye av utstyret vi har brukt vil bli solgt. Vi har fått henvendelser fra kjøpere på noe og regner med at vi skal få solgt resten også, sier Hans Anton Kleiven til NyttiOs.com.

– Kommer med oppmuntringer
De siste dagene har det kommet inn både blomster og hyggelige hilsener fra kunder som synes det er trist at de legger ned.

– Vi har fått både blomster og hyggelige hilsener fra mange av våre trivelige kunder som synes det er trist at vi gir oss. De kommer med oppmuntrende ord og ønsker oss lykke til videre, sier Hans Anton.

– Hyggelig arbeidsplass
Til tross for at det er bittert å måtte runde av butikk og produksjon, trekker Hans Anton frem at det har vært trivelige år på Osøyro.

– Det har vært en hyggelig arbeidsplass i 36 år med veldig flotte og hyggelige kunder. Og jeg må også trekke frem våre trofaste og veldig gode medarbeidere som nå dessverre blir arbeidsledige på lik linje med fruen og meg, sier Hans Anton.

– Har tro på Os sentrum
Når nå Kleiven legger ned i Os sentrum, så er det butikk nummer tre som har rundet av på noen måneder.

Hva tenker du om fremtiden til Osøyro?

– Os sentrum er litt nede nå, men jeg har stor tro på at det vil utvikle seg positivt igjen her nede. Det er mye bygging rundt Os som helt sikkert vil skape mer liv rundt Os sentrum avslutter Hans Anton Kleiven til NyttiOs.com..