– Fantastiske tilbakemeldinger fra kundene

Det nye kafe tilbudet på Os har blitt hilst veldig godt velkommen og kundene kommer tilbake.

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Søstrene Dagrun Fjellbakk og Borghild Strønen gjorde alvor av kafe planer og åpnet Engeline i Buggegården ved DNB på lørdag.

– Vi har snakket litt om å åpne kafe i Os sentrum de siste to årene. Nå har vi endelig gjort alvor av å åpne Engeline som var navnet på mormoren vår, sier Dagrun Fjellbakk til NyttiOs.com.

Hvorfor ville dere starte med kafe på Os?

– Vi er glad i Os sentrum og synes det var forkastelig at det ikke lenger var et skikkelig kafe tilbud. Vi ønsker at det skal skje noe i Os sentrum, sier Fjellbakk.

Fra Rimi til Engeline
Dagrun Fjellbakk har i over 17 år jobbet hos Rimi på Os, men synes ikke det er en veldig stor overgang å jobbe på kafe.

– Det er ikke den store forskjellen å jobbe på Rimi og her. Det dreier seg om god kundebehandling begge steder, sier hun.

Hvem er det dere ønsker skal bruke kafeen fremover?

– Vi ønsker alle velkommen enten de er ung eller gammel, men vi ønsker ikke å bli et drikkested på formiddagen, og har derfor valgt å ikke selge alkohol før etter klokken 14, sier Fjellbakk.

Onsdag formiddag var NyttiOs innom den nye kafeen og der var stemningen veldig god.

– Vi har hatt godt besøk siden åpningen på lørdag og det har vært fantastiske tilbakemeldinger fra kundene som og har kommet igjen, sier Fjellbakk til NyttiOs.com.

– Du må skrive at dette er kafeen vi har ventet på og nå endelig har fått, sa en av damene som var innom til NyttiOs.com.

Gammel innredning
Engeline er smakfullt innredet med gamle møbler som både er kjøpt og hentet fra hjemmet.

– Vi har vært rundt i flere bruktbutikker og handlet gamle møbler som vi har innredet med, men har og noen ting som kommer fra familie, sier Dagrun Fjellbakk.