– Jeg har aldri tatt GHB

Natt til lørdag ble en mann (20) hentet på en privatadresse i Os etter en overdose med angivelig GHB, men prøver viser ingen tegn til stoffet.

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Det startet med en melding om slåssing på en privatadresse, men i stedet fant politiet en mann med overdose.

– Det var aldri noen slåssing på stedet, men jeg og en kompis kranglet ganske høylytt før politiet kom, sier 20-åringen til NyttiOs.com.

Da patruljen kom frem til stedet fant de 20-åringen liggende rett ut. Han ble sendt med ambulanse til Haukeland universitetssykehus.

– Politiet og personell på sykehuset mener jeg har hatt en overdose på GHB, men jeg har aldri tatt dette stoffet, sier han.

Ikke GHB
– Jeg tenkte at noen kan ha plantet det i drinken min, men i følge prøven som jeg fikk svar på fra Haukeland, var det ingen tegn til at jeg skal ha tatt GHB. En av legene på Haukeland mente at det rett og kunne ha med høyt alkoholinntak å gjøre, sier han.

Nå er han bare glad for at han kom fra det med livet i behold.

– Det var en alvorlig hendelse som fort kunne gått mye verre. En periode virket ikke lungene mine fikk jeg vite. Jeg er glad for at jeg fikk så raskt hjelp. Dette kunne gått skikkelig galt hvis ikke, sier han til NyttiOs.com.