Skal det være et skilt, eller noen bildeler?

Lørdag arrangerte Os skysslag Ulvenmarkedet på Os videregående skole. Det manglet ikke på fristelser for den som samler eller restaurerer. SE STOR BILLEDSERIE!

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Bildeler, motorsykler, lekebiler, gitarer, skilt i mange fasonger og mye mer var å finne på det sjette Ulvenmarkedet som Os skysslag arrangerte. Der var og en stor bilutstilling med flotte eldre biler.

– Det er tredje året vi har det her på Os videregående skole, men totalt har vi hatt Ulvenmarkedet seks ganger, sier en av representantene for Os skysslag til NyttiOs.com.

Folk kommer både fra Østlandet og Sørlandet for å få en plass på Ulvenmarkedet som bare har blitt større og større.

– Vi hadde en her i dag som hadde kjørt 40 mil for å komme her å handle.

Klikk på bildet under for stor billedserie! 

Ulvenmarkedet 30. april 2011.

Å komme inn på Ulvenmarkedet er gratis og tar man seg litt tid, så dukker det helt sikkert opp noe som man ønsker å kjøpe. Heller ikke utstillerne betaler noe for å stå på plassen.

– Vi får inn litt penger på salg av mat, drikke og kaffe og håper da å komme ut i null, sier en av de som er med og organiserer arrangementet.

NyttiOs observerte flere som kom bærende på ting som var handlet og ut i fra smilet rundt munnen, kunne det se ut som de hadde vunnet i Lotto.

Undertegnede fikk selv gode tilbud på nye bildeler til en BMW, men klarte heldigvis å styre unna. Delene hadde neppe passet på en Ford.