– Jeg gleder meg til å åpne

Denne mannen blir daglig leder for Playcom i Amfi Os som åpner noe forsinket på mandag

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Det har vært kjent i noen uker at Playcom skal åpne på Amfi Os. Mandag åpner butikken.

Det var vel og veldig mye som tydet på at Tor Owe Rennemo som tidligere drev Musikkverket,  ville bli daglig leder for den nye butikken.

– Nå er det klart. Jeg blir daglig leder for Playcom i Amfi Os og gleder meg til å åpne opp på mandag, sier Tor Owe Rennemo til NyttiOs.com.

Les og: Ny musikkforetning åpner

Forsinket
Etter planen skulle butikken ha åpnet denne uken, men hektiske dager i Playcom har gjort at det gikk litt lenger tid.

– Jeg er involvert i tre butikker som skal åpnes i disse dager, og derfor har det tatt litt lenger tid enn vi først tenkte med å få åpnet her i Amfi Os, sier Sten Andersen i Playcom til NyttiOs.com.

– Hadde vi visst det vi vet i dag, hadde vi nok ikke åpnet i senteret her nå, men kanskje senere hvis det hadde vært ledige lokaler,  sier Sten Andersen i Playcom til NyttiOs.com.

Film, spill og musikk
Den nye butikken vil få et bredt utvalg i spill, filmer og musikk.

– Vi er stor på film og spill, men butikken skal selvsagt også ha musikk. Musikk er ca 35 prosent av omsetningen i Playcom, sier Sten Andersen.

Playcom ville egentllig og overta lokalene til Musikkverket på Stord som ble lagt ned da Musikkverket rundet av i Amfi Os.

– Vi var lovet lokalene på Stord hvor vi og ønsket å åpne Playcom, men der var det i stedet Spaceworld som fikk lokalene rett foran nesen på oss, sier Andersen til NyttiOs.com.

Flere kjente fjes
Det er nok mange som vil kjenne seg litt igjen i den nye butikken. Det er nemlig den samme disken som Tor Owe tidligere brukte i Musikkverket som nå er på plass i den nye butikken.

Det blir og flere andre kjente fjes som skal jobbe for Playcom, deriblant Eirik Søfteland som tidligere har vært innom og jobbet for To Owe.