Fått inn over 50 000

En kronerulling for kappgjenger Erik Tysse har så langt gitt over 50 000 kroner.

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Erling Andersen og Einar Vevatne er initiativtagere til en kronerulling for at kappgjenger Erik Tysse skal kunne anke dopingdommen fra domsutvalget i Norges idrettsforbund.

– Vi mener at han må få saken prøvd ved den internasjonale idrettsdomstolen. Da trenger han penger, for det koster jo skjorten, sier Einar Vevatne som er en av initiativtakerne bak innsamlingsaksjonen til NRK.

Erik Tysse har brukt store summer på å få renvasket seg fra dopingmistanken og det vil koste enda mer når han nå skal få saken sin opp for den internasjonale idrettsdomstolen CAS i Lausanne i Sveits.

Fått inn over 50 000
Den siste uken har det vært plassert ut bøsser ut i flere butikker i Os og en egen konto er opprettet for de som øsnker å bidra med størtte til Erik.

En nettside er også opprettet hvor det skrives litt om saken til Erik Tysse og om hvor mye penger som kommer inn hver dag. Torsdag ettermiddag var det kommet inn over 55 000 kroner, men det stopper helt sikkert ikke der. De siste dagene har det nemlig kommet inn nærmere 10 000 kroner per dag.