Nytt A-lag for Os

Er det dette laget som skal klare å hamle opp med FrP/ H under årets valgkamp?

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Os Arbeiderparti har nominert sine kandidater til kommunevalget 2011.

”En flott gjeng av glade og kloke folk med mye sunn fornuft og vinnervilje beskriver det nye A-laget for Os”, uttaler Lars Atle Skorpen, ordførerkandidat for Os Arbeiderparti etter at kommunevalglisten er ferdig.

Kristin E Haukeland blir varaordførerkandidat og Kristian Helland Lothe er listens ungdomskandidat. Arild M Nilsen og Torill Keys besetter hhv 3 og 4 plassen.

Kommunens oppgave er å gjennomføre de tjenestene det er mest nyttig at vi løser i fellesskap, istedenfor hver for oss. Innbyggerne fortjener flere og bedre tjenester enn hva det finnes penger til å finansiere. Erfaring og visdom blir nødvendig for å sikre at prioriteringene blir riktige. A-laget preges av dette. Her er folk med direkte kunnskap om alle de viktigste kommunale tjenestene, og her er folk med kompetanse fra næringsliv, frivillig sektor og alle livets faser.

I valg er det velgerne som bør få bestemme mest

”Vi har kumulert kun de første to plassene på listen. Velgerne må få bestemme rekkefølgen på resten. Det er slikt som gir valg mening og legitimitet. Hos oss er det mange gode å velge mellom, og det skal vær mulig for velgerne å bestemme. Vi noterer oss at andre partier kumulerer mange flere, og dermed nekter velgerne å delta i personvalget. For Arbeiderpartiet er lokaldemokratiet viktig.

A-laget:

 1. 1. Lars Atle Skorpen
 2. 2. Kristin E. Haukeland
 3. Arild Mads Nilsen
 4. Torill Keys
 5. Trond Solholm
 6. Kristian Helland Lothe
 7. Gunn Cecilie Omre
 8. Anne Kristine Tøsdal
 9. Kjell Jarle Aadland
 10. Jorunn Øystese
 11. Paal Moberg
 12. Nga Thi Nguyen
 13. Ingeborg Halsne
 14. Tore Nielsen
 15. Solfrid Hjelle Nilsen
 16. Harald Døsen
 17. Grethe S. Hansen
 18. Erlend Moberg
 19. Birgit Winsents
 20. Geir Ove Lunde
 21. Eli Skåla
 22. Odd Tøsdal
 23. Gina Oma
 24. Sigvaldi Geir Torlaksson
 25. Grete Frantzen
 26. Helge Steinum
 27. Ingeborg Eialin Sørstrønen
 28. Dan-Jarle Køhler Raustein
 29. Åse Sælensminde
 30. Olav Johannes Søfteland
 31. Jane Gro Aunestad Nøss
 32. Wiggo Thornquist
 33. Magnar Simensen
 34. Øyvind Tøsdal
 35. Nils Gunnar Drange

”Jeg er heldig som får være lagleder for et slikt lag. Gir velgerne oss tillit og vi kommer i posisjon, har vi her representanter som vil gjøre alt så godt de kan for å sikre vekst og utvikling for Os”, legger Skorpen til.

Varaordførerkandidat Kristin E Haukeland er fra Søfteland, er 46 år og jobber som avdelingssykepleier i Os kommune. Ungdomskandidaten, Kristian Helland Lothe er fra Os, er 24 år, er akkurat ferdig med førstegangstjenesten og jobber mens han venter på å bli student til høsten. Arild M Nilsen bor på Halhjem, er 51 år og du ser ofte hans blide ansikt bak rattet på en Tidebuss, der han også har ansvar som teamleder. Torill Keys er miljøgeograf, 32 år og bor rett aust om elvo.

”På listen over A-laget finner du enten noen du kjenner, noen som bor i ditt nabolag eller noen du har hørt gode ord om. Fremover skal alle velgere i Os få bli bedre kjent med oss. Kanskje mange nå tenker som oss, at det kan være på tide å skifte ut noen av dem som har ”grodd fast” i kommunale verv?”, avslutter Lars Atle Skorpen.