– Håpløse parkeringsforhold

Parkeringsplassen borte ved Kaien/ Peppes er full fra morgen til kveld , men ikke av handlende og spisegjester.


Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Hver eneste morgen fylles parkeringsplassen utenfor Peppes opp av pendlere og folk som jobber i sentrum og dermed er det dårlig med plass til gjester som skal på Peppes eller Kaien eller bare en liten handletur.

– Når vi kommer her om morgenene i 9-10-tiden er parkeringsplassen allerede full. Mange av bilene som står her tilhører pendlere og andre som har jobb inne i Os sentrum, sier daglig leder på Peppes Joachim Wagner-Larsen til NyttiOs.com.

Også gjester reagerer på de dårlige parkeringsforholdene.

– Vi får daglig ytringer fra våre gjester som reagerer på at det ikke er mulig å finne parkeringsplass utenfor restauranten vår, sier Wagner-Larsen.

Da NyttiOs.com var innom tidlig tirsdag ettermiddag, var det nesten ingen gjester på Kaien og Peppes, men parkeringsplassen utenfor var smikk full.

– Hadde pendlere og folk som jobber inne i Os sentrum satt bilene sine et annet sted, hadde det vært god plass til de som trenger plass for en liten handlerunde eller en tur inn for å spise, sier Wagner-Larsen.

Nå håper innehaver av Peppes at et møte med den nye parkeringsverten i Os sentrum skal gjøre at det blir endringer på parkeringsmønsteret utenfor restauranten.

– Vi har avtalt et møte med den nye parkeringsverten i Os sentrum neste uke. Jeg håper at det møtet kan resultere i endringer. Bedre merking av plassene og jevnlige kontroller vil helt sikkert hjelpe godt på, sier Wagner-Larsen til NyttiOs.com.