Flyttet butikken

Vic er inne i sitt tiende år i Amfi Os. I helgen flyttet de butikken. SE FLERE BILDER!

Vic har holdt til 2. etasje ved apoteket på Amfi Os hvor de har solgt både herreklær og dameklær, men har de siste ukene solgt unna dameklærne før de i helgen flyttet på seg.

– Vi har valgt å slutte som forhandler av dameklær siden dette ikke var mer enn ca 30 prosent av omsetningen. I stedet velger vi nå å bli enda bedre på herreklær i butikken vår som vi i helgen flyttet, sier medeier og daglig leder i Vic, Elisabeth Gabrielsen til NyttiOs.com.

Før helgen rundet de av i de gamle lokalene og helgen ble brukt til å rigge seg til i nye lokaler rett over gangen ved den tidligere Wagner-butikken.

– Vi åpnet vår nye butikk i dag og har hatt godt besøk av trivelige kunder på nyåpningen, sa en fornøyd Gabrielsen til NyttiOs.com mandag formiddag.

Mange vil inn i senteret
Fasaden på lokalet hvor Vic har holdt til skal etter det NyttiOs.com kjenner til nå trekkes lenger ut på gulvet for å gjøre plass til nye butikker.

– Vi har stor interesse fra folk som ønsker å starte opp med butikker i senteret og jobber med å få de rette på plass, sa senterleder Anne Kristine Tøsdal til NyttiOs.com for noen uker siden.

Blomsterbutikken flytter ellers bort i lokalet hvor Musikkverket holder til når de gir seg i mars og Mekk skal inn i deler av lokalene hvor MX sport var tidligere.

Foss Ur og smykker åpner ellers opp en ny liten butikk vegg i vegg ved Kid Interiør 14. april.