Tor Endresen og Rune Larsen kommer

Når julen nærmer seg er det også tid for julekonserter. Til uken kommer blant annet Rune, Tor og Mariann til Os. Os kommune har 20 honnør billetter for salg.

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Stille natt Hellige natt er kalt ”alle julekonserters mor”. I over 20 år har profesjonelle artister reist rundt i kirker over det ganske land for å synge ut julens budskap. I år er Tor Endresen tilbake etter et friår.

Stille natt, hellige natt ønsker å forene høytid og glede. Respekten for budskapet og kirkerommet skal være tydelig, samtidig som leken og gleden skal få rom. Denne kombinasjonen vil også være sentral i årets utgave av konsertene. Årets julekvartett er Marian Aas Hansen, Tor Endresen, Rune Larsen og Torstein Sødal.

Marian Aas Hansen har flere store suksesser bak seg på showscener og i disse dager lanserer hun sin tredje solo-cd.

Tor Endresen er den som har lengst fartstid av årets kvartett. I elleve år har bergenseren gledet med sin store stemme og smittende humør.

Rune Larsen har drevet med julekonserter siden slutten 70-tallet. Etter først å ha hatt et anstrengt forhold til hele høytiden ble Rune en sann julevenn, noe som kommer tydelig frem i de verbale mellomstikkene han serverer i konserten.

Torstein Sødal ble kjent gjennom sin andre plass i Melodi Grand Prix for noen år siden, og har høstet mange lovord for sin debutt-cd og for sin mektige stemme. Han var med Stille natt Hellige Natt for første gang i fjor og opplevde en enorm respons fra publikum og presse.

Fredag 26. november var det premiere i Vår Frues kirke i Trondheim før det hele avsluttes i Uranienborg kirke 22. desember.

Onsdag 1. desember klokken 18 kommer Stille Natt Hellige Natt til Os kyrkje. Ved siden av vanlig billettsalg, blir det lagt ut 20 honnør billetter til kroner 50 på kommunetorget i Rådhuset på Os.