Stor stas på barnefest

Det tok helt av da WT festivalen inviterte til barnefest og filmvisning lørdag formiddag. SE BILLEDSERIE!


Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Den tradisjonelle barnefesten på filmfestivalen slo alle rekorder da det lørdag formiddag møtte opp godt over 200 barn og voksne i Fjellheim.

– Vi har hatt godt besøk på festivalen hele uken. Det har vært stressende, men veldig gøy, sier direktør for festivalen, Ole Henning Bøe til NyttiOs.com.

– I dag står det lang kø med folk utenfor som skal inn for å få med seg barnefesten her på festivalen og det er utrolig kjekt, sier han videre.

Hva har dere å by på i dag?

– Ved siden av at vi serverer brus, snop og pizza, blir det først visning av noen kortfilmer med tema sauer,  som barn i Os har laget. Deretter viser vi Disney filmen «Skjønnheten og udyret».

Klikk på bildet under for billedserie!

Barnefesten på WT festivalen 13. november 2010.

Med så mye folk som kom til barnefesten, måtte det improviseres litt for å få alle på plass. Ved siden av det var fullt på amfiet og oppe på galleriet, ble det og fylt oppe nede på gulvet foran scene hvor det ble ruigget til med matter.

Selv om det ble mye folk, så det ut til at folk tok det pent og fikk en god opplevelse.

Festivalen hadde dekket opp flere bord hvor det var fylt opp med brus, sjokolade og pizza fra Peppes, og det så ut til å gå ned på høykant.

– Utrolig flott tilbud filmfestivalen tilbyr til barna. Og at alt er gratis gjør det enda mer imponerende, sa en far til NyttiOs.com.