Åpningen tok helt av

Det var hektisk da MX sport sist uke rundet av med salg i den gamle butikken, men det ble langt i fra noe roligere på åpningen av ny butikk i dag. SE FLERE BILDER!

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Etter 18 år rundet MX sport (tidligere Os sport) av i de gamle lokalene på Amfi Os lørdag ettermiddag, etter 4 dager med et suksessfullt avslutningssalg.

– Det er en litt rar følelse å vite at vi nå skal ut av lokalene hvor vi har holdt hus i 18 år, men vi flytter jo ikke så langt, sier Skeie.

I morges var det klart for en ny æra for MX sport i Os da de åpnet sin nye butikk på 900 kvadratmeter i lokalene hvor Prix tidligere har holdt til.

Utenfor butikken var det samlet seg et hundretalls mennesker like før åpningen klokken ni, og da dørene gikk opp var det bare å springe inn og sikre seg tilbudsvaren som var plukket ut på forhånd.

Klær, sko, skiutstyr, sykler og mye annet gikk til ut på åpningstilbud i dag fra den nye butikken, som og har fått på plass egen Bergans og Skogstad avdeling.

– Vi får på plass en egen Skogstad avdeling på 130 kvadratmeter i den nye butikken. Vi kommer og til å ha stort utvalg i Bergans, men selvsagt også mange andre merker. På åpningen begynner vi med mange gode åpningstilbud, sier Jan Frode Skeie hos MX sport til NyttiOs.com.

Mange var ekstra tidlig ute i morges for å sikre seg en av godbitene på salg, og først i køen sto Stig Øvreide.

– Jeg skal sikre meg en sykkel på tilbud, sa Stig til NyttiOs før butikken åpnet og litt senere traff vi han med en ny lekker DBS-sykkel.

– Jeg skal ikke bruke den før jeg har fått lys og skjermer på neste uke, sa han og gliste fra øre til øre.

Da NyttiOs dro fra Amfi Os en god halvtime etter åpningen, slynget køen seg gjennom store deler av møteplassen på senteret.