Digital7 i Solbakkestova

Multimediaprosjektet Digital7 med Ragnhild Tronsmo Haugland og Odin Nordhagen besøker Galleri Solbakkestova.

Med Med digital7 forsøker Ragnhild Tronsmo Haugland og Odin Nordhagen å forske på hva som skjer i møtet mellom ord og lyd.

Siden de startet å jobbe sammen i 2008 har de gjort flere planlagte improvisasjoner foran publikum og deres fremføringer så vel som verk har vært i utvikling siden starten.

Tirsdagskvelden i Galleri Solbakkestova blir deres første opptreden siden Atalante i Gøteborg høsten 2009, og markerer en overgang fra historie til fremtid hvor det påbegynte multimediaproskjektet digital7 vil møte publikum for første gang.

Ragnhild Tronsmo Haugland
Ragnhild er nær sagt født inn i musikken og startet i ung alder å spille cello. Selv om hun er klassisk skolert har hun alltid hatt en dragning mot grenser og under tiden hun gikk musikklinjen på Foss vgs startet hun å spille i tangometal-bandet Lamia. I de seneste årene har hun studert drama ved Ringeriket folkehøgskole og studerer nå musikkdesign ved NKS.

Odin Nordhagen
Odin har nylig fullført den toårige forfatterutdannelsen Litterär gestaltning ved universitetet i Gøteborg. I tenårene tok han komposisjonstimer ved Glenn Erik Haugland og interessen for nye uttrykk oppsto. I 2009 hadde operaen Snap-Shots premiere hvor Odin var librettist.

Konserten gå av stabelen tirsdag 2. november. Dørene åpner 19:00 og lukkes 22:00. Kaffe og kaker er inkludert i prisen.