Lokale kunstnere stiller ut i Odda

Flere lokale kunstnere har stilt ut kunsten sin utenfor kommunen denne måneden.

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Inne i Tyssedal ved Odda ligger Galleri Rallaren som denne måneden har blitt «innvadert» av blant annet lokale kunstnere.

Jar Hugo Låstad er til daglig å finne i Galleri YriOs i Visningssenteret på Haugsneset. Han er også mannen som har tatt initiativ til utstillingen i Odda hvor Henriette Berg, Frode Sirevåg, Eva Karin Skoge Låstad, Kjerstin Njåstad, Geir Opdal og Trond Carsten Øye stiller ut.

– Utstillingen ble åpnet 25. september og vi hadde en hyggelig ettermiddag og kveld dagen før da vi hang opp bildene og etterpå hadde et festlig lag. På åpningsdagen var ordføreren på plass, men det var dessverre ikke så mye folk der siden vi krasjet litt med Odda-mila, sier Jarl Hugo Låstad til NyttiOs.com.

Jarl Hugo Låstad tok avgjørelsen på hvordan bildene skulle henge i Galleri Rallaren.

– Jeg bestemte hvor bildene skulle henge i det flotte utstillingslokalet og jeg er kjempefornøyd med resultatet, sier Låstad.

Utstillingen blir stående i galleriet frem til 30. oktober.

Juleutstilling
Gjengen i Galleri YriOs har ellers store planer fremover.

– Vi skal åpne en juleutstilling 27. november med flere spennende utstillere. Da blir det åpent hver dag. Vi planlegger også en spesiell happening hver lørdag frem mot jul i forbindelse med juleutstillingen, sier Jarl Hugo Låstad til NyttiOs.com.