Muri kommer til Os

Han ble nummer to i Idol og var også med i Melodi Grand Prix i år. Snart dukker Bjørn Johan Muri opp i Os for å synge og signere plater. En lokal X Factor deltaker skal også opptre.


Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Bjørn Johan Muri ble kjent etter å ha deltatt i norsk Idol i 2007, hvor han endte på andreplass bak Glenn Lyse.

I 2010 kvalifiserte han seg til den norske finalen i Melodi Grand Prix, hvor han endte på en fjerdeplass. MGP-låten hans «Yes Man» gikk rett inn på Norges offisielle hitliste, VG-lista, hvor den oppnådde førsteplass i fem uker som beste plassering.

18. november i forbindelse med nattåpent senter på Amfi Os, dukker Bjørn Johan Muri opp for å synge og signere plater.

– Jeg har fått bekreftet i dag at Bjørn Johan Muri kommer for å signere plater hos oss etter at han har sunget på senteret i forbindelse med nattåpent, sier Tor Owe Rennemo på Musikkverket til NyttiOs.com onsdag.

– Jeg kan bekrefte at vi onsdag fikk på plass en avtale om at Bjørn Johan Muri kommer og synger og signerer plater på Amfi Os i forbindelse med nattåpent senter 18. november. Vi har ikke fått signert kontrakten, men jeg regner med at den kommer en av dagene, sier senterleder Anne Kristine Tøsdal til NyttiOs.com.

Også vår lokale X Factor deltager Richard Myhre Gåssand (17) skal synge på Amfi Os i forbindelse med nattåpent.

– Jeg skal synge fem låter i forbindelse med nattåpent på Amfi Os og kommer til å avslutte med den jeg fremførte på audition i Bergen, sier Richard Myhre Gåssand.

SE RICHARD SIN OPPTREDEN I X FACTOR!

Planen er at Richard Myhre Gåssand skal gå på scenen klokken 20 og Bjørn Johan Muri klokken 22 torsdag 18. november.