Hva skjer med tomten?

Bare flaggstangen står igjen på tomten hvor Røde Kors huset sto frem til brannvesenet brente det ned i dag. Men hva vil tomten bli brukt til nå?

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Når NyttiOs.com kontakter ordfører Terje Søviknes i ettermiddag er han ikke spesielt happy med at den gamle distriktslegeboligen er brent ned.

– Det er først og fremst vemodig at huset er brent ned. Jeg var selv en av de som fremmet forslag om at kommunen skulle selge til private som kunne ta vare på huset, men et tydelig flertall i kommunestyret gikk for riving, sier ordføre Terje Søviknes til NyttiOs.com.

Hva skjer nå med tomten?

– Der ligger ikke noen konkrete planer for tomten per i dag. Nå er planen at tomten skal ryddes og gjøres tilgjengelig som uteareal for Os skule  som ligger like ved og for andre i bygden, sier Søviknes.

Les og: Så var det slutt for Røde Kors huset

Kan det bli aktuelt å tilrettelegge området som park med bord og benker ?

– Det kan det kanskje. Vi får se fremover hva vi kan få til, sier Søviknes.

Tomten ligger fantastisk til og har sti ned til minneparken, så kanskje kan dette bli en ny liten oase for mindre utearrangementer?

NyttiOs ser for seg et fint amfi i naturstein oppe på denne høyden hvor det kan arrangeres konserter og andre typer arrangementer i fremtiden og samtidig fungere som et lite parkområde.

Én tanke om “Hva skjer med tomten?”

  1. Tilbaketråkk: Hvem der? « NyttiOs.com

Det er stengt for kommentarer.