Lanserer bok nummer to om ufyselig sau

Den første barneboken om Kald Kaffi Sauen har vært ute ett år. I dag kom bok nummer to laget av Vidar Bratlund Mæland.
HØR SANGEN OM SAUEN!

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Mange har nok opplevd å sette fra seg en varm kopp kaffe noen minutter og så når den skal drikkes igjen oppleve at den er blitt kald. Visste du at det er Kald Kaffi Sauen som har vært på ferde og blåst den kald?

HØR SANGEN OM KALD KAFFI SAUEN HER!

Vidar Bratlund Mæland har laget boken » Pappa møter Kald Kaffi Sauen» som ble lansert i desember i fjor. I dag lanserer han bok nummer to.

– Jeg er kjempefornøyd med responsen og salget av den første boken som ble lansert i desember i fjor, sier Vidar Bratlund Mæland til NyttiOs.com.

Vidar har stått på i ettertid av den første utgivelsen,  og det har blitt til en bok nummer to som har fått tittelen «Kald Kaffi Sauen på Stranda».

– Jeg har fått boken fra trykkeriet i Polen i dag og har hatt to turer til Bergen for å få hentet alle jeg har bestillt, sier en overbegeistret Vidar Bratlund Mæland.

Boken blir lansert i Solbakkestovo i forbindelse med en konsert i kveld og blir lagt ut for salg neste uke.

– Jeg lanserer boken i forbindele med arrangementet i kveld og den vil bli tilgjengelig for salg i lokale bokhandlere neste uke. For de som ikke klarer å vente, er den selvsagt for salg i Solbakkestovo, sier Bratlund Mæland.

Se på nettsiden til Kald Kaffi Sauen hvor du finner mange artige aktiviteter for både små og store. (Klubb, filmkonkurranse, sang og bursdagskort er bare noen av aktivitetene)

– Vil du allerede nå ta en titt i boken, er den og mulig å låne på biblioteket, sier en sprudlende Vidar Bratlund Mæland som endelig kan holde den ferdige boken i hånden.

Én tanke om “Lanserer bok nummer to om ufyselig sau”

Det er stengt for kommentarer.