Spente stålwire over Hatvikveien

En bil kjørte inn i en wire som noen hadde spent over Hatvikveien i natt. Det er ellers meldt om sovende mann og full ungdom som ble kjørt hjem.

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Det var i 03-tiden natt til søndag at politiet fikk melding om at en bilist hadde kjørt inn i en stålwire som var spent over Hatvikveien i Finnebrekka.

– Føreren hørte et smell og trodde først noen hadde kastet noe på bilen, men da han stoppet og gikk ut av bilen fikk han se en stålwire som var spent over Hatvikveien. Melder sier at det kan ha vært en bil til som har kjørt inn i wiren, sier operasjonsleder Konrad Grindeland til NyttiOs.com

Ingen personer er tatt for å ha satt opp wiren som var ca 100 meter lang, men politiet vil etterforske hendelsen videre. Hadde en motorsyklist kommet kjørende og truffet wiren, kunne dette endt skikkelig galt.

Sto og sov
Politiet i Os tok ellers hånd om en mann som sto og sov i Os sentrum.

– Mannen i 20-årene hadde sovnet på nattbussen fra Bergen og våknet ikke før han kom til Os. Han sto og sov da patruljen kom over han og  skulle egentlig ha gått av på Nesttun. Vi fikk kontakt med moren som kom og hentet mannen, sier Grindeland.

Kjørt hjem
En ung jente ble ellers hentet av patruljen og kjørt hjem tidligere på natten.

– Jenten var utagerende og hadde fått for mye innabords og ble derfor kjørt hjem, sier Grindeland.

Båt slet seg
Det meldes og om at en båt er savnet fra Drange-området.

– En åpen Askeladden har slitt seg fra Drange og er savnet fra området, sier Grindeland.