Froskemann på «boks»

Idrettens dag på Kuventræ kunne by på både dykking, flyging og mange andre typer idretter lørdag. Og ca 600 kom for å se og prøve. SE BILLEDSERIE.

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Det var Idrettsrådet i Os som sto som arrangør av Idrettens Dag på Kuventræ lørdag.

– Vi hadde besøk av nærmere 600 barn og unge på Idrettens Dag. Blandt de besøkende ble 9 år gamle Mikael Bjørge trukket ut som den heldige vinneren av en seilflytur med Os Aeroklubb, forteller en fornøyd Jermund Flaskerud
i Idrettsrådet i Os til NyttiOs.com.

HER SER DU BILLEDSERIE FRA IDRETTENS DAG!

Utenfor Os Idretshall hadde Os Dykkeklubb tatt oppstilling i det flotte været lørdag og kanskje var det like greit siden de også ”sølte” med vann. Klubben hadde nemlig med seg en stor tank full av vann hvor man kunne se en ekte froskemann gjennom glassene i tanken.

Men ikke bare det. Det var nemlig mulig å få prøve seg som dykker i trygge omgivelser med god hjelp av instruktører. Mange samlet seg rundt tanken, men det var også en del som prøvet seg som dykker for første gang.

– Det har vært stor aktivitet og et jevnt sig av folk her hos oss idag. Spesiel når vi har holdt på i tanken har mange samlet seg rundt for å se, sier en av representantene til Os dykkeklubb til nyttiOs.com.

Ved siden av sto Lysefjorden Rideskole som ga nysgjerrige muligheten til å komme nærmere en hest, og for de som ville var det og mulig å få seg en ridetur.

Inne i hallen var det også stor aktivitet med slag og spark fra kampsportsutøvere, dansetrinn og balanseøvelser hos swingklubben, forsøk på hole in one hos golfklubben og mye, mye mer.

Tilbakemeldingen NyttiOs.com fikk fra folk på de forskjellige standene var at det var mange nysgjerrige som var innom. Håpet er selvsagt at dette skal øke interessen innenfor de forskjellige områdene som var representert.

Klikk på bildet under for billedserie.

Idrettens dag på Kuventræ 25. september 2010.