– Overrasket over kritikken

Smievågen ble rustet opp i vår, men det er ikke ferdig med dette. Ordføreren lover svar på kritikken som er kommet.


Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Smievågen har fått på plass ny vei, promenader og natursteinsmurer, men det stopper ikke med dette. Os kommune har flere tiltak på gang før Oseana skal åpnes til våren.

– Vi ønsker å få frem Smievågen, men også den flotte strandveien fra Os og helt ut til Moldaneset til åpningen av Oseana. Planen er å få på plass skilt fra Os og langs strandveien, men vi vil og forsøke å få laget en liten folder som forteller osingene om denne flotte turen man kan ta fra Os sentrum og til Moldaneset, sier ordfører Terje Søviknes til NyttiOs.com.

Les og: Naturstein og promenader i Smievågen (se flere bilder)

Også Bergen og Omland friluftsråd har mer arbeid de skal gjøre før Smievågen er ferdig.

– Friluftsrådet skal få på plass skilt, en grillplass, noen benker og det er også meningen at det skal fylles på med noe sand inne i Smievågen. De skal og rydde vekk noen trær på en lysning som ligger på stien ut mot de flotte svabergene i retning Moldaneset, sier Søviknes.

Når kan alt stå ferdig?

– Meningen er at alt skal stå ferdig til tidlig sommer neste år, sier Søviknes til NyttiOs.com.

Overrasket over kritikken
Utbedringen i Smievågen har fått en del pepper gjennom leserinnlegg i lokalavisen i det siste.

Hva tenker ordføreren om dette?

– Jeg er overrasket over den negative kritikken som er kommet og måtte ha meg en tur ut til Smievågen på mandag for å se om jeg har sett feil tidligere, sier Søviknes.

– Jeg har tatt en del bilder og kommer til å svare på den negative kritikken som er kommet og det vil nok også Bergen og Omland friluftsråd komme til å gjøre, sier Søviknes.