Bygger «Kobra light»

Os Brannvesen er i full gang med å bygge ny «brannstasjon» i Vognhallen.

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Tirsdag kveld var en gjeng med brannfolk i full gang med bygging av en midlertidig «brannstasjon» til den nye tankbilen som kommer i begynnelsen av oktober.

– Vi bygger en midlertidig garasje på 5 ganger 10 meter til den nye tankbilen som kommer i begynnelsen av oktober. Her vil bilen bli stående frem til den nye brannstasjonen står ferdig om halvannet til to år, sier brannsjef Stein Gjøsund til NyttiOs.com.

Les og: Får ny tankbil til 3 millioner

Den nye tankbilen er for stor til å få inn i garasjen på brannstasjonen og derfor har de gjort avtale med Os Kulturutvikling om å låne den enden av Vognhallen som vender mot Moberg til å bygge en garasje.

– Vi begynte arbeidet på mandag og fortsetter i dag med velvillige brannfolk som er bygningsfolk. Når vi er ferdig og sette den opp skal den males i samme farge som Vognhallen, sier Gjøsund.

«Cobra light»
«Kobra» var navnet på prosjektet som man først gikk for når det gjelder bygging av ny brannstasjon på Moberg og derfor har brannvesenet kalt garasjen de nå er i gang med i Vognhallen for «Kobra light».