Piano og Akina vant sammenlagt

Over 40 båter har vært med på å konkurrere fra mai til september i årets Korsfjordtrim.


Bli tilhenger av
NyttiOs på Facebook

Av Svein Skoglund i Os Seilforening.

Korsfjordtrimmen 2010 har for Milde Båtlag og Os Seilforening igjen vert en perfekt gjennomført serieseilas.

44 båter har vert med å konkurrert i de 8 seilasene som har vert arrangert fra mai til september. Om dette er rekord er ikke sikkert men det er ikke langt fra.

Ikke alle båtene har stilt opp hver gang, men normalt har det vært ca 30 båter til start. Milde Båtlag har hatt ansvar for startbåten som ikke alltid har hatt en lett jobb med å velge løp i den varierende vinden, men en fantastisk jobb har de gjennomført ved Blia.

Os Seilforening har hatt ansvaret for annonsering, resultater og premiering og resultatene har vert på nettet ikke lenge etter at båtene har gått i mål.

Det har ikke vert like mange båter i de forskjellige klassene men målet er at alle får en mulighet å finne sin klasse å seile i etter mål og ønsker. Det skal derfor være mulig for alle som ønsker å delta og nyte tirsdagskveldene med oss på Korsfjorden. Så oppfordringen er at til neste år stiller også du med båt og mannskap du har tilgjengelig.

For Korsfjordtrimmen 2010 får vi si vel blåst og velkommen tilbake neste år og takker seilerne som har vert med å gjøre dette til en ærlig og fin serieseilas.

Her er sammenlagt vinnerne i de forskjellige klassene:

Turklasse: Sweaty Betty (Os Seilfroening)

Klasse: LYS Doublehand: Vito (Ran Seilforening)

Klasse: Lys t.o.m 1,15: Akina (Os Seilforening

Klasse: Lys f.o.m 1,16 t.o.m 1,24: Piano (Os Seilforening)

Klasse Lys f.o.m 1, 25: Madcap (Milde Båtlag)

For Os Seilforening gjenstår det ennå noen seilaser før sesongen er over. Trimmingsseilaser blir det 21. og 28. september med start kl 18:00. Windjammer på Stord går 2. oktober og Nissesilasen på Raunefjorden går i desember for de som ikke skal ta båten på land før den tid

.