Godkjente ny reguleringsplan

Kommunestyret gikk tirsdag inn for å godkjenne ny reguleringsplan for området ved Amfi Os som dermed kan sette i gang med utbygging. Det blir også ny rundkjøring.

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Det var et enstemmig kommunestyre som sa ja til ny reguleringsplan for området Amfi Os, Banktjørnhaugen og Gudridhaugen på møtet tirsdag kveld.

Dette betyr at det nå er fritt frem for Amfi Os og sette i gang med utvidelsen av senteret slik de ønsker for å gjøre plass til en ny og større dagligvarebutikk.

– Jeg har forstått det slik at Amfi Os øsnker å komme i gang med byggingen så snart reguleringsplanen er godkjent, sa ordfører Terje Søviknes til nyttiOs.com tirsdag formiddag.

Det nye tilbygget på Amfi Os får parkeringsplasser både under bygget og på taket slik at det vil være like mange parkeringsplasser som i dag etter utbyggingen.

På møtet orienterte også ordføreren politikerne om at det pågår arbeid med å få til et spleiselag som skal sørge for at det kommer på plass en ny rundkjøring på Byveien.

– Vi er i siste fase med å få til et spleiselag som skal sørge for at en ny rundkjøring skal kunne bli realisert. Amfi, Hordaland fylkeskommune og Os kommune skal sammen sørge for at det blir midler til å få rundkjøringen realisert, men de siste brikkene er ikke helt på plass enda, sa ordfører Terje Søviknes til NyttiOs.com tirsdag formiddag.

På kommunestyremøtet ble det fra Gustav Bahus (FrP) foreslått at man burde vurdere to felts rundkjøring. Dette gikk også et enstemmig kommunestyre inn for.