Målte krefter på Nore Neset

Os Håndbakklubb med sin kraft og Matos med gode smaker tok mye av oppmerksomheten da hallen åpnet for Nore Neset Dagene lørdag. SE BILLEDSERIE!


Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Den første timen etter at dørene ble åpnet i Nore Neset Aktivitetshus var det nesten ikke folk. Men da maten kom på bordet og Arne Thuen hadde rigget til for håndbak kom folket sigende.

Les også: Rett til topps (Liafjellet opp)

De siste årene har det vært bra med utstillere inne i hallen, men i år var det rimelig tynt på den fronten.

– Vi skulle gjerne hatt flere utstillere her inne, men vi har rett og slett ikke klart å få på plass flere i år, sa daglig leder i Nore Neset aktivitetshus, Karin Bøyum til NyttiOs.com.

KLIKK PÅ BILDET UNDER FOR Å SE BILLEDSERIE!

Nore Neset Dagene 18. september 2010.

Selv om det var få utstillere var stemningen god inne i hallen. Os Håndbakklubb med Arne Thuen i spissen trakk ekstra manage skuelystne som sikkert hadde lyst å prøve seg på håndbak, men som overlot det til andre som turte.

Også den imponerende maten som Peder Mosgård sammen med gode hjelpere hadde laget fikk mye oppmerksomhet.

– Jeg sto til langt på natt i går og forberedte maten og i formiddag har vi gjort siste finish. Det har vært mye arbeid, men vi har hatt full kontroll. Det er da bare mat til 500 mennesker jeg har laget og til i morgen blir det en ny runde, sa han og gliste.

Utover lørdagskvelden fortsetter Nore Neset Dagene med full rulle når Vestlandsfanden inntar hallen og søndag er det på an igjen med flere aktiviteter både ute og inne.

– Vi har solgt ca 200 billetter til kveldens konsert med Vestlandsfanden og håper enda flere osinger vil komme i kveld. Vi kan ta inn 600 personer til kveldens opptreden, sier Morten Døsen til NyttiOs.com.