Action i Fjellheim

Det er klart for en nyinnspilling regissert av Harald Zwart i Fjellheim i kveld.

Harald Zwart fikk æren av å regissere den nye utgaven av Karate Kid som har blitt en stor suksess i USA.

Klokken 18 i ettermiddag viser Bygdekinoen filmen i Fjellheim og som vanlig selges billtetter på forhånd i kommunetorget på Rådhuset og ved inngangen. 11 års aldersgrense.

SE TRAILER HER!

Om filmen
Når morens karriere nok en gang rykker ham med til en ny by, strever Dre Parker (Jaden Smith) med hverdagen som den nye gutten på skolen. Utfordringen er større denne gangen ettersom de flytter til Beijing i Kina, hvor vanskelighetene består i å venne seg til en helt annerledes kultur.

Mens Dre strever med å passe inn i sitt nye liv, er han i hemmelighet under overvåkning av Mr. Han. En pensjonert karateintruktør og familiens vaktmester. I løpet av noen dager havner han i bråk med Cheng, en Kung Fu-mester og den tøffeste gutten på skolen. Ikke bare taper Dre kampen, men mister også anseelse i klassekameratenes øyne.

Når Dre blir venner med Mei Ying, som er involvert med Cheng, blir Cheng og Kung Fu-laget hans rasende og bestemmer seg for å slåss igjen. Når Mr. Han ser dette stepper han inn og gir Dre sjansen til å gjenopprette respekten hos medelevene ved å delta i en Kung Fu-konkurranse. Mr. Han lærer Dre kunsten og disiplinen i Karate. Karate-timene lærer Dre viktige ting om livet og forbereder ham også på å overvinne sine Kung Fu-rivaler.