– Få åpnet kiosken

Hvorfor benytter ikke Os Turn finvær og stor aktivitet på Kuventræ til å få inntekter gjennom salg av is, kaffe, vafler og drikke?

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Lørdag skulle Os turn arrangert konsert med Postigirobygget, men denne ble avlyst på grunn av blant annet veldig dårlig billetsalg.

– Vi hadde jo håpet at dette arrangementet skulle sikre oss en del kjærkomne penger. Nå må vi se på andre muligheter for å få inntekter på annet vis, slik at vi kan sikre driften ut sesongen, sier arrangementansvarlig i Os Turn Fotball til Os & Fusaposten.

– Få åpen kiosk
En leser kontakter NyttiOs.com og er forundret over at klubben ikke benytter fine dager med stor aktivitet til å prøve å selge mat og drikke i kioskene.

– Da vi var oppe og så guttekampen mellom Os og Nore Neset sist uke var det mer folk enn på A-lags kampene, men ikke noe var åpent slik at det var mulig å kjøpe seg en is, brus, kaffe eller vaffel, sier en fortvilet lokalpatriot til NyttiOs.com.

– Her må Os Turn ta tak og benytte muligheten til å selge. Jeg er sikker på at med åpen kiosk på en del av kampene som går på Kuventræ, så vil dette generere penger til klubben, avslutter han.

For de som måtte ønske å støtte oss er det bare å ta turen til Kuventræ på våre neste kamper. Vi trenger både økonomisk og moralsk støtte i siste del av sesongen, sier Ove Hjelle i Os Turn Fotball til Os & Fusaposten.