Villmannskjøring, ransakinger og trussel

Villmannskjøring, ransakinger, trussel, og utagerende ungdom har politiet tatt hånd om i løpet av helgen i Os.

I 15-tiden fredag fikk politiet inn melding om villmannskjøring i Industriveien.
– En bilfører meldte at en sort BMW kom i mot i stor fart midt i veien og holdt på smelle i fronten på han. Patruljen var for langt vekke til å kunne ta opp jjakten da meldingen kom, sier politiførstebetjent Audun Hadler-Olsen til RadiOs.no.

Ransakinger
Fredag kveld ble en bil stanset i Os sentrum for sjekk og en annen fikk besøk av politiet på bopel.

– Vi stanset en bil med fire personer i Os sentrum i 18.30-tiden. Vi sjekket de fire og bilen for narkotika, men fant ingenting denne gangen. I 20.30-tiden pågrep vi en mann etter mistanke om at han oppbevarte narkotika. Hans bopel ble ransaket, men vi fant ingenting og han ble sluppet igjen. Han er tatt tidligere for narkotikaforbrytelser, sier Hadler-Olsen.

Truet mann
Natt til lørdag i 05-50-tiden fikk politiet melding om at en mann hadde blitt truet i Os sentrum.

– En forbipasserende skal ha truet en mann til å gi fra seg penger. Mannen fikk hjelp fra en annen person til å komme seg vekk i bil. Vi kjenner identiteten til personen som skal ha truet og vil følge opp saken, sier Hadler-Olsen til RadiOs.no.

Gikk løs på bosspann
Natt til søndag kom det melding om at en mann var utagerende på Grindavoll.

– En mann var utagerende og gikk løs på flere bosspann som skal ha blitt ødelagt ute ved Hagavik hjemmebakeri like over midnatt natt til søndag. Mannen vil muligens bli anmeldt for ødeleggelsene, sier politiførstebetjent Adun Hadler Olsen til RadiOs.no.

Det er ellers meldt om løse kuer og kalver i veibanen både i Hatvikveien og på Grindavoll. Bøndene er blitt kontaktet av politiet og har selv tatt hånd om dyrene.