Populær Mette Marit

Mye folk trakk til Os sentrum for å få med seg Bondens dag og Oselvarfestival. Og Mette Marit fikk sin dose med oppmerksomhet.

Kraftige regnbyger på lørdags morgen gjorde nok at en del nølte med å legge turen til Os, men så lettet det og dermed la osingene avgårde for å få med seg dyreliv, salgsboder og Oselvar.

SE BILLEDSERIE FRA LØRDAGEN HER!

På Kyrkjeflaten og inne i Os sentrum var det godt med folk som så ut til å trives og i flere av bodene gikk salget godt unna.

På Kyrkjeflaten var det mange som ville hilse på den fagre kuen Mette Marit som kommer fra den kongelige gården på Skaugum. Mette Marit taklet oppmerksomheten ganske bra, men så ut som hun til tider kunne tenkt seg å vært ute på engen i fred og fordragelighet.

Også hesten som sto til disposisjon får riding for barn fikk sin del av oppmerksomheten. Det var lang, lang kø med foreldre og barn som sto og ventet på tur.

Oselvarfestivalen hadde selvsagt sin base borte med Oselvarnaustet hvor det var godt besøk utover dagen, men ikke så veldig mange som meldte seg for å ro i Oselvaren.

– Her inne har vi hatt kjempegodt salg av kaffe og vafler, så det har vært mye folk her, sa en av damene som sto for serveringen til RadiOs.